Aromaterapi

En aromamassage är en mycket behaglig, avslappnande och mjuk behandling men likaväl kraftfull genom användning av eteriska oljor. I en helskroppsbehandling ska jag massera rygg, ben, fötter, mage, armar, dekolletage, nacke och avsluter med en härlig ansikts- och huvudmassage.

Hur går en behandling till?

Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper som antiinflammatoriska, bakterie-dödande, svampdöda.

Aromazonterapi (fötter)

Aroma-Zonmassage är en variant av zonterapin. Detta är en djupverkande, avstressande och jordande behandling, där kroppens organ, skelett, muskler, hormonsystem, känslor och energisystem – allt påverkas samtidigt.

Vi börjar med ett inledande samtal i vilket du berättar för mig vad du vill ha hjälp med just nu. Därefter väljer jag ut vilka eteriska oljor som passar dig bäst i dagsläget och använder dem i din massage.